dimecres, 4 de juliol del 2018

Ahir 3 de juliol Dia Internacional lliure de bosses o plàstics d'un sol ús! AJUDA I ANIMA ALS TEUS PARES A REDUIR PLÀSTICS!

BUSQUEM I BUSQUEU NOVES FÒRMULES PER REDUIR PLÀSTICS !!
Tots sabem com contaminen tots els productes fets amb plàstics per això la Unió Europea anuncia mesures per l'any 2020 per prohibir utensilis de plàstics d'un sol ús (vasos,plats,bosses,ampolles...). Per tant ahir vaig mirar com poder reduir els plàstics a casa i així us AJUDO I ANIMO A FER-HO TAMBÉ VOSALTRES A CASA!!

1.A la motxilla posem una ampolla de vidre.2.Fem ús sempre de vasos de vidre (hi podem posar el nostre nom) i gerros de vidre.

3.Posem una barra de carbó actiu per netejar l'aigua de l'aixeta.  4.Comprem cereals, pasta..a granel i els posem en pots de vidre.


5.Comprem aquest paper de cera d'abella per embolicar aliments,aquests papers es poden netejar amb aigua i són reutilitzables.


6. Comprem palles metàl.liques, aquestes es poden netejar i posar a la màquina. ANIMEU ALS VOSTRES PARES A REDUIR PLÀSTICS !!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona idea! Molt bo ensenyar als alumnes a cuidar el nostre planeta.

Anònim ha dit...

Molt interessant aquest article que posa en relleu la importància del reciclatge per a la conservació del nostre planeta i el que deixarem a les futures generacions. Les mesures, senzilles i al nostre abast, apuntades en la confecció d'aquest motxilla escolar en són un bon exemple.