COMISSIÓ NATURA

La Comissió de natura és una part molt important del Projecte Hortambcor. Aquesta comissió que està formada per alumnes i mestres encarregats del projecte natura ens reunim cada tres setmanes els dilluns a les tardes i portem a terme activitats de natura . Aquest alumnes són els encarregats d'explicar aquests projectes a la resta de companys de la classe i a les Assemblees generals.
 Tot seguit podeu veure alguns exemples. En aquest últim temps hem mirat que les Comissions es treballin i es potenciin activitats per una millora del nostre planeta i per millorar els nostres hàbits saludables.

Aquí podeu veure un exemple de fa ja uns cursos:

"Avui us presentem els alumnes de la Comissió de Natura , són dos alumnes de cada curs. Aquestes van ser les nostres actuacions... aprenem a podar hortènsies, aprenem a treure fulles seques, fem un centre a l' entrada de l'Escola, treballem la terra per a posteriorment plantar i ensenyem el racons de les dependències d' Hortambcor (eines, material..) i de mirantelCel (l' estació meteo i plafó nou per registrar les dades de l'Estació Meteo a l' abast de tothom).

A la segona comissió vam folrar l' armari desl estris de l' hort, vam plantar els 6 ficus fills, vam netejar les maduixeres i em vam fer planter i vam mirar "in situ com funciona el reg automàtic amb tub exodant de les taules d' hort i el reg gota a gota de les plantes de la terrassa",