diumenge, 11 d’octubre del 2015

HORTAMBCOR UN EQUIP !!!!!

Avui us vull fer un recull de tota la gent que col·labora amb Hortambcor per tal de poder tancar a l'estiu i tornar a obrir al setembre amb tot a punt.

En primer lloc gràcies als alumnes de la Comissió de Natura per tenir cura tot l'estiu d'una planta de l'Escola; gràcies a tots els alumnes d'Educació especial i Acollida per tenir cura de les plantes cada setmana; gràcies a en Roger Alegrí perquè l'últim dia de classe de 6è va ajudar a col·locar els recs casolans; gràcies a en Josep i en Pere Joan que ens mouen les plantes d'un lloc a l'altre segons el que convingui a l'estiu, o si volem portar les plantes a llocs més adients en funció de la temperatura. Gràcies a la Família d'en Roger Garcia per cuidar-nos les hortènsies tot l'estiu.

Gràcies a la LLuïsa Bonmatí per venir cada setmana a ajudar-nos en tot el que faci falta; gràcies al jardiner Juan Durán per posar-nos rec automàtic a la terrassa i a les 3 taules d'hort i així arribar al setembre amb una terrassa tan bonica!!!

Gràcies a la Comissió de jardineres que són ex-mestres jubilades que ens venen l'últim dia de juny i els primers de setembre a posar a punt totes les plantes( Lluïsa Bonmatí, Laura Fàbrega i Margarida Soler).

Gràcies a l'Ester Raset que ens ajuda en l'organització informàtica.

Gràcies a l'Ajuntament per donar-nos plantes una vegada acabada l'exposició de flors.

Gràcies a totes les que ens avaluen el projecte d'Hortambcor per donar-nos idees tan bones (Míriam Duran - biòloga, Anna Prunella - estudiant, Pilar Sampietro - mestra de la nostra escola, Mònica Herrero - meteoròloga, Ingrid Rahola -  empresària de Llagurt. Aquest curs, òbviament, aplicarem les idees que ens heu donat.

Gràcies al pare de la Núria Ribas per donar-nos les canyes per fer un bon centre.

Gràcies a tots els alumnes, pares i mestres que ens heu ajudat en totes les tasques!!!
Gràcies a tots els alumnes que pel passadís ens busquen per donar-nos idees i així millorar la nostra tasca !!!

Tot seguit us penjarem fotos dels nostres records!!!

La Comissió de Natura  ( Ma. Àngels Bosch i Núria Ribas)