Avui hem visitat la masia Can Companyó, aprofitant les jornades de portes obertes "Benvinguts a Pagès".Can Companyó va obtenir en la collita de l' any passat el Premi als 100 millors olis del món.
L'oli d'oliva verge extra que elaboren és "pur suc d'oliva", sense additius ni conservants, extret només de forma mecànica i en fred per no alterar gens les propietats, així conserva tot el valor nutritiu del fruit de l'olivera.
Ens han explicat tot el procés, les dificultats i els enginys per obtenir aquest oli extra verge.
Hem après algunes de les propietats úniques de l'oli d'oliva verge extra:
- ric en vitamines A, D, K i E.
- una dieta rica en oli d'oliva verge extra és beneficiosa per a la diabetis, ja que redueix el nivell de glucosa en la sang.
- redueix significativament el nivell de LDL ("colesterol dolent") en sang.
- redueix el risc d'arteriosclerosi.
Recordeu prendre cada matí, en dejú, 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra i també menjar un bon PA AMB TOMÀQUET amb oli !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada