dilluns, 30 de juliol del 2018

JA NEIXEN LES PRIMERES IDEES PELS TREBALLS DEL PROPER CURS!!!

Aquests dies he estat voltant biblioteques per tal de preparar els temes que treballaré a l'hort el proper curs  i aquests són els que he escollit:
"Multiplicar las plantas del huerto y el jardín " de Brigitte Lapouge-Dejean y Serge Lapouge. És un llibre per adults. Ens ensenya a preparar el material, triar les diferents llavors, el repicat i  com portar a terme els diferents tipus de multiplicació de plantes. Combina explicació amb imatges. Llibre excel-lent de Brigitte Lapouge.
"Salvem la terra"Ed Beascoa. És una guia visual del canvi climàtic, explica cada concepte, l'aplica a la vida quotidiana i et suggereix maneres que tu pots fer  per evitar-ho. LLibre que combina molt bé la teoria i la pràctica. Cal seleccionar els conceptes que vols treballar a primària. M'ha agradat moltíssim fins i tot per mi per aclarir tots els conceptes.
LLibres pels alumnes:
"Les 3 Erres Reutilitzar, reduir, reciclar" de Núria Roca.Ed Edebé.LLibre on ensenya als infants maneres diferents de fer que la contaminació sigui una mica més petita.