divendres, 21 de juny del 2019

Acabem el curs amb dues xerrades molt interessants i amb gent que sempre sumen!!!


Aquest final de curs hem acabat amb dues xerrades molt interessants una de la Mònica Herrero sobre clima i meteo. La Mònica sempre participa a l'Escola amb xerrades i aquesta vegada va venir amb el seu 4rt fill, el petit Simó. Estem molt agraïts pel teu esforç i per aclarir-nos conceptes amb exemples.

Amb aquesta foto també volem agrair a l'Anna Ullastres ,mestra d'anglès de l'Escola per la seva jubilació i per la seva dedicació i estima a la professió.La recordarem sempre com la persona que sempre suma perquè les coses vagin bé.
                                                     


Edu Prujà i la Xell Brunet ens van explicar a la classe de 3r la seva experiència a Cambodja com a participants d'un projecte anomenat "AGREENCAM" que van fer amb la col·laboració de la Universitat de Cambodja. El treball consistia que diferents estudiants ajudessin als estudiants i agricultors de Cambodja a no utilitzar pesticides als seus camps d'arròs per matar a la papallona de l'arròs. I utilitzessin els ratpenats com a depredadors naturals per matar les papallones.
Ens varen preparar un joc sobre depredadors (la marieta i el pulgó; el ratpenat i la papallona i el ocell capó reial i el cargol poma) i vam entendre com superar les plagues dels conreus fem ús dels depredadors com a cicle biològic i no fent ús de pesticides.
ENS VAN AGRADAR MOLT LES DUES XERRADES!!!