dimecres, 17 de novembre de 2021

Projecte guanyador de la 17à convocatòria de la beca Josep Pallach de Girona: EduParc Girona.

 

Aquest any a l’escola Eiximenis, podem compartir moments i treballar conjuntament amb el mestre Khaled Malas Tolsá, un dels guanyadors de la 17à convocatòria de la beca Josep Pallach de Girona amb el projecte anomenat EduParc Girona.

 

És un projecte educatiu on es plantegen diferents activitats vinculades als parcs i jardins de la ciutat de Girona. Té com a objectiu redefinir aquests entorns transformant-los en espais educatius.  Els parcs i jardins urbans són espais dotats de gran valor paisatgístic, ambiental i social; poden ser utilitzats com un gran recurs educatiu on els nens i nenes poden treballar i experimentar a través de diferents activitats i dinàmiques. Alhora, sortir de l'escola i aprofitar el conjunt de recursos que ofereix la ciutat pot ser emprat per desenvolupar coneixements, actituds i procediments necessaris tant per a la formació integral de l'alumnat, com per a la seva comprensió de la realitat.


Adjuntem a continuació la pàgina web Edu Parc Girona

Nosaltres el passat mes de juny vam anar a visitar les HORTES DE SANTA EUGÈNIA amb els 3 grups de cicle mitjà i vam agafar aquesta pàgina web com a referència per explicar aquesta sortida als alumnes. Ens va agradar molt la història del Talp de les hortes.